20 d’octubre de 2020 20/10/20

Aprovada la borsa d'ocupació enfront de la COVID-19 impulsada pel PP

Aprovada la borsa d'ocupació enfront de la COVID-19 impulsada pel PP - (foto 1)
  • Folgado: “La finalitat d'esta borsa és doble: cobrir les necessitats especials de neteja, que la pandèmia obliga a realitzar, als carrers del nostre municipi i brindar l'oportunitat als ciutadans més vulnerables"

El Ple de l'Ajuntament de Torrent del mes de setembre ha aprovat la moció, presentada pel Grup Popular en el consistori, que proposa la creació d'una borsa d'ocupació per a les tasques de desinfecció i intensificació de neteja de vies públiques arran de la COVID-19. Borsa d'ocupació que està destinada a persones en situació d'especial vulnerabilitat.

La Portaveu del Grup Popular, Amparo Folgado, ha celebrat que el Ple municipal haja emés el seu vot afirmatiu unànimement per a la creació d'esta borsa d'ocupació. “La finalitat d'esta borsa és doble: cobrir les necessitats especials de neteja, que la pandèmia obliga a realitzar, als carrers del nostre municipi i brindar l'oportunitat als ciutadans més vulnerables, que hagen perdut el seu lloc de treball amb esta crisi, a poder tornar al mercat laboral i tindre un ingrés a fi de mes”.

Per a la constitució d'esta borsa d'ocupació, els populars també afegien en la seua proposta la realització d'activitats formatives, per part de l'empresa de neteja o el consistori, en tasques de desinfecció, productes químics i la seua manipulació. Amb este segon punt, el PP pretén que els integrants de la borsa triats per a realitzar estos treballs, a més d'una experiència laboral, adquirisquen una sèrie de coneixements que enriquisquen el seu currículum, obrint les seues portes a llocs de treball futurs en este sector.

Esta mesura, també a proposta del PP, ja va ser inclosa en el Pla d'Actuació Municipal enfront de la COVID-19, que va ser aprovat per tots els grups municipals en el ple ordinari del mes de juny. En concret el punt 1.19 d'este pla recull com a mesura la “Creació d'una borsa de treball social”.

Pujar