Castellano

El PP de Torreblanca exigeix solucions per a veïns i negocis d'hostaleria afectats per la inundació del passeig marítim

El PP de Torreblanca exigeix solucions per a veïns i negocis d'hostaleria afectats per la inundació del passeig marítim
  • Des que el PSOE va reformar el bulevard en 2016, residents i negocis es veuen obligats a aixecar aigua amb bombes

  • “Demanem que es resolga un problema que no han creat els afectats. Si l'obra està mal executada ha de reparar-se i acabar amb 5 anys d'inundacions”, assenyala Tania Agut

El Partit Popular de Torreblanca defensarà en el pròxim ple la cerca de solucions per als problemes d'inundacions que pateixen veïns de primera línia de costa i negocis d'hostaleria de la platja de Torrenostra. Des que l'any 2016 el PSOE iniciara una reforma parcial del passeig marítim amb càrrec a les arques municipals, els carrers Sant Joan i Alcalde Benito Bayarri pateixen constants acumulacions d'aigua amb cada temporal de pluges “que tarda dies a evacuar-se”.

De fet, Tania Agut, portaveu del PP a Torreblanca, s'ha reunit amb afectats, tant residents com propietaris de negocis d'hostaleria, “que s'han vist en la tessitura d'haver d'adquirir les seues pròpies bombes de buidatge per a evitar destrosses en els seus negocis que generen despeses més quantioses”.

La iniciativa que Agut defensarà en el ple del pròxim dijous “té per objecte resoldre un problema que els veïns d'aquests carrers no han generat, sinó que ha vingut provocat per una intervenció municipal que ens va costar a tots de les nostres butxaques 225.000 euros”. “El cansament de veïns i negocis és absolut, indignats davant un ajuntament que senzillament els ignora. I en paral·lel, els turistes que ens visiten s'enfronten a inundacions que traslladen una imatge negativa d'una localitat que té desitjos de convertir-se en referent turístic de la nostra província”. Per tot això, “el que sol·licitem no és una altra cosa que reparar el mal creat, promovent un projecte de reforma que òbriga sobreeixidors que evacuen els pluvials que s'acumulen amb cada temporal”.

Des del PP, “confiem que el PSOE deixe de donar l'esquena a aquests afectats i atenga les seues demandes”. “Per part nostra, seguirem al seu costat perquè el mal ocasionat durant tots aquests anys ha generat una despesa extraordinària per a famílies i negocis provocat per un projecte mal executat i un ajuntament que en lloc de reparar el seu error ignora la seua culpa i abandona als afectats”.

Pujar