19 d’octubre de 2020 19/10/20

Tornen a obrir els cinemes i el primer a fer-ho està a Dénia

Tornen a obrir els cinemes i el primer a fer-ho està a Dénia - (foto 1)
  • Es tracta d'un autocinema de la localitat però els espectadors es trobaran amb una “nova normalitat”

 Torna el seté art després de moltes setmanes amb les sales tancades. I el primer a fer-ho està a Dénia, l'autocinema Drive-in de Dénia que s'adaptarà a aquesta “nova normalitat” per a poder emetre les seues pel·lícules des d'aquest dijous.

Les portes s'obriran a les 19.30 però amb un aforament del 30%. Hi haurà sessió doble (Minions i Parc Juràsic), menys espectadors i la manera de comprar les roses o el sopar s'adapta també a aquesta nova situació perquè ja no podrem esperar en la barra del bar prenent una cervesa mentre ens cuinen el sopar.

Tal com han informat els propietaris, el sopar se servirà en el cotxe directament i s'haurà de demanar per telèfon. De fet, han tancat la barra, instal·lat mampares i obert una xicoteta finestra per la qual entreguen els serveis. Sí que estarà oberta la terrassa encara que amb un terç de les taules que sol tindre aquest cinema.

L'àrea de salut de Dénia ha passat a la fase 1 i l'autocinema té el vistiplau de les autoritats sanitàries per a reobrir. Cap ressaltes que dels 300 vehicles que normalment caben en el ‘Drive-In’, només podran accedir, de moment, 100.

En l'actualitat, queden sis cinemes per a automòbils en tot el país i, al costat del de Dénia, estan El Sud (Mutxamel, Alacant), el Star (València), el RACE (Madrid) i els de Getxo (Biscaia) i Gijón (Astúries).

Pujar