elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torna la festa dels Curts de Moscatell a l’Auditori Teulada Moraira

Torna la festa dels Curts de Moscatell a l’Auditori Teulada Moraira
  • Es projectaran 18 curts d’entre els 170 enviats de tot el món

MÉS FOTOS
Torna la festa dels Curts de Moscatell a l’Auditori Teulada Moraira - (foto 2)

La ‘VI Mostra Curts de Moscatell de Teulada’ se celebra els dies 25,26 i 27 de febrer de 2022 després de successives cancel·lacions per la situació sanitària derivada de la pandèmia. El passat mes d’agost es va haver de suspendre la celebració del festival i finalment serà l’últim cap de setmana de febrer quan tornen les projeccions a l’Auditori Teulada Moraira.

En aquesta edició s’han presentat 170 curtmetratges de 22 països de tot el món. D’entre els participants s’han seleccionat 18 treballs que seran els que finalment el públic podrà gaudir. L’impacte de la pandèmia en les nostres vides i la lluita per la igualtat de gènere són alguns dels temes més tractats en la majoria de les obres presentades. No falten les històries sobre la soledat, les relacions familiars i fets històrics de la Guerra Civil. Alguns dels curts que es podran vore han sigut seleccionats en la recent edició dels Premis Goya.

La Mostra s’inaugura divendres 25 a les 20.00h, la segona sessió serà dissabte 26 a la mateixa hora i diumenge a les 12.00 h del migdia es farà l’última sessió amb la cloenda i entrega dels premis. Els guardonats rebran enguany un nou trofeu que ha preparat l’organització. Es una còpia del remat de la façana de l’Ermita de Sant Vicent Ferrer que representa una conxa. Curts de Moscatell està organitzat per l’Associació Cultural Amics de Teulada amb el patrocini de l’Ajuntament de Teulada, la Cooperativa Sant Vicent Ferrer i l’Auditori Teulada Moraira.

Pujar