29 d’octubre de 2020 29/10/20

Teulada Moraira realitza un control especial als camions per a evitar abocaments il·legals

    L'Ajuntament de Teulada Moraira, a través de les seues Regidories de Medi Ambient i Seguretat, ha implementat un pla de seguiment i control de camions cisterna amb l'objectiu de detectar abocaments en la xarxa de clavegueram del municipi, així com altres pràctiques il·legals. Aquest control es durà a terme durant tot el mes de març.

     L’ iniciativa sorgeix després d'una reunió mantinguda entre l'Ajuntament i representants de EPSAR (Entitat de Sanejament d'Aigües) dependent de la Generalitat Valenciana. La Policia Local és la que ha posat en marxa el dispositiu de control dels camions cisterna circulants en el municipi i sol·licitarà els permisos requerits i la documentació acreditativa de la càrrega portada, remetent aquesta informació al departament d'Abocaments Industrials de EPSAR. d'aquesta forma es verificaran si les càrregues són portades a les plantes de tractament previstes a aquest efecte.

    A més, el Consistori identificarà els punts de possibles abocaments incontrolats per al seu control de manera que s'eviten aquest tipus d'actuacions contra el medi ambient i la salut pública.

    Pujar