elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Teulada presenta una extensa programació d'activitats educatives dirigides a la infància per a aquest Nadal

L'Ajuntament de Teulada presenta una extensa programació d'activitats educatives dirigides a la infància per a aquest Nadal

  L'Ajuntament de Teulada Moraira, a través de les regidories d'Educació i Infància, ha preparat una extensa programació d'activitats educatives per als xiquets durant el Nadal. “Un Nadal com cal” constitueix una proposta educativa i cultural per a menors en edat d’escolarització que es troben cursant els períodes d’infantil i primària.

  Aquesta iniciativa, que contribueix a la conciliació familiar i laboral, aporta als xiquets diversió i entreteniment amb activitats pròpies de les dates nadalenques: estratègies manipulatives que potèncien la creativitat, rebosteria nadalenca tradicional, dinàmiques i accions socials; i un viatge a Alcoi, ciutat del Nadal, per visitar el betlem teatral de Tirisiti que compta amb l’Alta distinció de la Generalitat Valenciana al “Mèrit Cultural”.

  Una programació completa i variada, fonamentada en criteris pedagògics, i dissenyada per professionals de l’àmbit educatiu. Des de 2012, l’empresa local Reinventa’t, gestiona l’oferta nadalenca al municipi de Teulada Moraira.

  Com a novetat, es posarà a disposició de qui el sol·licite un servei de transport gratuït per realitzar els desplaçaments de l’alumnat des del nucli urbà de Moraira fins a les instal.lacions educatives del CEIP Sant Vicent Ferrer de Teulada. Aquesta iniciativa tracta de garantir la igualtat d’accés al servei de totes i tots.

   

  Pujar