elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Teulada Moraira rep hui el primer vehicle de recollida de residus sòlids urbans adquirit amb el suport de la Diputació d'Alacant

L'Ajuntament de Teulada Moraira rep hui el primer vehicle de recollida de residus sòlids urbans adquirit amb el suport de la Diputació d'Alacant

    L'Alcaldessa de Teulada Moraira, Rosa Vila i el regidor delegat de l'empresa pública TEUMO Serveis Hèctor Morales, han rebut hui el primer dels vehicles de recollida de residus sòlids urbans que s'han adquirit en el 2020 per un valor total de 784.331,99 €. Aquests vehicles aniran destinats a la renovació de la flota de l'empre pública TEUMO Serveis.

    Concretament, el camió que des de hui s'incorpora, ha tingut un cost final de 257.000 €, un import que ha estat subvencionat amb 111.444 € a través de la Convocatòria de Subvencions de l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant a favor dels municipis de la província, per a inversions financerament sostenibles Anualitat 2019 (Fons de Cooperació).

    L'objecte de la subvenció consisteix en l'adquisició d'un vehicle de recollida de residus solguts urbans, de càrrega superior i posterior de 19 m³ de capacitat. La inversió ascendeix a un import de 111.444 Euros.

    Amb la incorporació d'aquests vehicles es pretén fer un pas més en la renovació de la flota de vehicles i així contribuir a la dotació d'una infraestructura adequada per a donar cobertura a les necessitats del municipi i augmentar l'eficiència del servei de recollida de residus, incorporant un vehicle més modern i eficient. La resta d'automòbils s'incorporaran abans de finalitzar l'any 2020.

    Pujar