elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Teulada - Moraira posa en marxa una nova eina educativa a través de les xarxes socials: Paideia 2.0

L'Ajuntament de Teulada - Moraira posa en marxa una nova eina educativa a través de les xarxes socials: Paideia 2.0

    L'Ajuntament de Teulada Moraira, a través de les Regidoria d'Infància i Joventut i Educació ha posat en marxa una iniciativa educatiu didàctica dirigida a la població infantil i les seues famílies. Paideia 2.0 és un espai educatiu audiovisual que es podrà veure en el facebook municipal a partir del dilluns, 18 de maig, a les 17.00 hores.

    Paideia 2.0 està dissenyada per a potenciar i desenvolupar el pensament creatiu dels xiquets,  reforçar i ampliar coneixements bàsics i fonamentals i comunicar la informació  de caire infantil més rellevant que vaja proliferant durant els dies venidors. Des de casa es podrà continuar el procés d'ensenyament -aprenentatge i interactuar amb l'equip multidisciplinari encarregat de dissenyar el contingut de cadascuna de les sessions i d'implementar les emissions.

    Aquesta iniciativa és una eina de suport a la labor del professorat i es perfila com un instrument al servei de la nova situació educativa. Cultura general, entrevistes, recomanacions, espai informatiu, enigmes, activitats artístiques i plàstiques, rebosteria fàcil i senzilla... Paideia 2.0 ofereix un contingut ampli i heterogeni que intentarà captar l'atenció de l'espectador, entretindre, emocionar i possibilitar l'adquisició, assimilació i acomodació de coneixements.

    Pujar