18 de novembre de 2019 18/11/19

Inici del taller de “Neuroventas AFIC-Creama Teulada-Moraira

Inici del taller de “Neuroventas AFIC-Creama Teulada-Moraira - (foto 1)
  • 18 són els alumnes participants en aquesta edició del curs que s'inicia hui en l'edifici municipal de la Senieta

MÉS FOTOS
Inici del taller de “Neuroventas AFIC-Creama Teulada-Moraira - (foto 2)

Creama Teulada-Moraira ha apostat pel talller de “Neuroventas. Entra en la ment dels teus clients”. El taller impartit per les formadores Cristina de Arozamena i Lorena Mora tracta d'introduir una formació eminentment pràctica i que servisca per a aportar coneixements de qualitat relacionats amb la gestió professional dels negocis, es desenvoluparà en dues sessions els dies 15 i 17 en horari de 15.00 a 17.00 hrs per a no interferir en l'horari laboral.

La iniciativa està inclosa en l'oferta formativa del 3ºer Cicle de Comerç AFIC-Creama en el qual es compta  amb la col·laboració de la Federació Alacantina de Comerç FACPIME en l'organització dels diferents tallers i amb el patrocini de la Diputació d'Alacant.

Creama, en el seu propòsit per donar suport a el teixit empresarial de la comarca, ha organitzat en tots els municipis en els quals està present una sèrie de tallers dirigits a les micropymes i al comerç de proximitat. Aquesta nova acció tracta d'innovar en la formació que actualment s'imparteix per als comerciants.

Un dels motius pels quals es realitza en aquest format itinerant és per a arribar a tots els empresaris dels diferents municipis i alhora generar el tracte amb altres empresaris de municipis veïns propiciant els contactes i el networking entre ells.

Els tallers són gratuïts i les places són limitades.

Els pròxims tallers es realitzaràn a Benissa “Klienting. 8 raons pels quals et trien els clientes” (22 i 24 octubre), a Calp “Llibertat financera. “Gestion econòmica del comerç” (29 i 31 octubre).

Els interessats poden sol·licitar més informació i realitzar la inscripció en qualsevol de les 8 agències CREAMA situades a Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, Pedreguer, Pego, Teulada-Moraira i Xàbia.

ocultar
Inici del taller de “Neuroventas AFIC-Creama Teulada-Moraira
Pujar