18 de gener de 2021 18/1/21

Cs exigix a l'Ajuntament que instal·le desfibril·ladors en espais públics tal com es va aprovar fa quasi dos anys

  El portaveu de Ciutadans (Cs) de Silla Juan Fuster ha exigit a l'Ajuntament que “complisca l'acord del Ple de fa quasi dos anys i instal·le ja els desfibril·ladors en espais públics municipals”. “A l’abril de 2016 es va aprovar per unanimitat una iniciativa de Cs en la que s'instava tant a la creació d'espais cardioprotegidos com a la formació en primers auxilis”, ha argumentat.

  No obstant això, ha denunciat el regidor, “continuem  igual perquè mentres hi ha diners per a assumptes menors com ara la instal·lació d'unflables infantils, no n'hi ha per a evitar possibles  morts”.

  En este sentit, ha destacat que “és increïble que cada pocs mesos tinguem notícies de vides que s'han salvat gràcies a un desfibril·lador en els pobles veïns, però Silla no haja donat ni un pas en este sentit”.

  Per això, Fuster ha explicat que “aplaudim i donem suport al Projecte Salvavides del Silla Club de Futbol per a instal·lar un desfibril·lador i impartir cursos de primers auxilis”. “Davant la inacció de l'Ajuntament, és el club qui reacciona i posa fil a l’agulla”,  ha lloat Fuster

     Pujar