Castellano

Entren a un domicili de Silla i roben una màquina de fer tatuatges, una tauleta, joies i una consola

Entren a un domicili de Silla i roben una màquina de fer tatuatges, una tauleta, joies i una consola
  • La Guàrdia Civil ha detingut a dues persones relacionades amb aquest succés i una tercera està sent investigada

La Guàrdia Civil, en el marc de l'operació “IREZUMI”, ha detingut a 2 homes de 20 i 23 anys, tots dos de nacionalitat espanyola, i un altre ha sigut investigat, de 23 anys i de la mateixa nacionalitat, per delictes de robatori amb violència i intimidació.

L'operació es va iniciar el passat 07 de juny quan la Guàrdia Civil de Silla va tindre coneixement que, pocs dies abans, un veí de la localitat havia patit un robatori amb violència i intimidació. El jove, de 20 anys d'edat, es trobava només en l'habitatge d'un familiar, la qual freqüentava normalment i va sentir com anomenaven a la porta. Quan la va obrir, va veure a un home que, sense mediar paraula, el va agarrar del coll i el va immobilitzar. La víctima va intentar escapolir-se sense cap èxit, mentre el seu atacant l'amenaçava perquè deixara de resistir-se. En aqueix instant, altres dos individus que acompanyaven a l'assaltant, van accedir a l'interior del domicili i van aconseguir robar diversos objectes.

Els autors van aconseguir emportar-se amb si una màquina per a fer tatuatges valorada en 500 euros, una tauleta el valor de la qual ascendeix a 800 euros, una consola PlayStatiton que costava 300 euros, diverses joies i 50 euros en efectiu.

Gràcies a la labor dels investigadors, el 8 de juny, agents de la Guàrdia Civil de Silla van procedir a la detenció d'un home de 20 anys, de nacionalitat espanyola, per un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Després de l'avanç de l'operació, el 28 de juliol, agents de la mateixa Unitat, van detindre a un home de 20 anys, de nacionalitat espanyola, per un delicte de robatori i van investigar a un altre de 23, de la mateixa nacionalitat, pels mateixos fets.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Carlet (València).

Pujar