24 d’octubre de 2020 24/10/20

Podem porta a Segorbe el seu Programa de salut comunitària

    Podem es citarà este dissabte a Segorbe per abordar les seues propostes en matèria de salut pública, tant per als Ajuntaments com per a les Corts i la Generalitat Valenciana. A la trobada participaran regidores i diputades de Podem a les Corts, així com diferents experts en gestió sanitària a l'administració per abordar com millorar el model actual «encara tremolant des de l'època de les retallades. A més de recuperar nivells d'inversió, cal pensar com fer el model més eficient», considera Daniel Geffner, diputat de Podem i responsable de sanitat.

    A la jornada participaran, entre d'altres, l'alcalde de Vinaròs, Enric Pla; la regidora de l'Ajuntament de València, Maria Oliver; la regidora de Segorbe, Yolanda Sebastián; o les diputades Beatriu Gascó i el mateix Daniel Geffner.

    «Hem de redissenyar el model sanitari posant el focus en hàbits, prevenció i atenció primària. I per a això cal reforçar la capacitat dels ajuntaments per fer polítiques de salut pública que generen estalvis en tractaments i intervenció: cal girar la piràmide i que la medicina primària siga on recaïga la major part de la inversió», considera Geffner. Amb aquesta jornada de treball i debat, Podem busca actualitzar el seu marc programàtic municipal i autonòmic.

    Pujar