elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cap de setmana d’activitats amb motiu del 25-N Día Internaciona de l’Eliminació de la Violència contra la Dona

Cap de setmana d’activitats amb motiu del 25-N Día Internaciona de l’Eliminació de la Violència contra la Dona
  • Es va celebrar un taller de defensa persona, un altre de pancartes, i les dones de Sedaví van participar en la III Marxa contra la Violència Masclista

MÉS FOTOS
Cap de setmana d’activitats amb motiu del 25-N Día Internaciona de l’Eliminació de la Violència contra la Dona - (foto 2)
Cap de setmana d’activitats amb motiu del 25-N Día Internaciona de l’Eliminació de la Violència contra la Dona - (foto 3)
Cap de setmana d’activitats amb motiu del 25-N Día Internaciona de l’Eliminació de la Violència contra la Dona - (foto 4)

Aquest passat cap de setmana han tingut lloc diferents activitats amb motiu de la celebració del 25-N Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona.

Així en el matí del dissabte es va celebrar en el Pavelló Municipal d'Esports un taller de defensa personal impartit per la consultora NÍMIA en el que van participar setze dones. Mitja hora després, es va realitzar un taller de pancartes també en el Poliesportiu Municipal.

Finalment el diumenge va tindre lloc Ia III Marxa dels Pobles Contra la Violència Masclista en la que van prende part una xifra superior a les cinquanta persones que van prendre l'eixida a la porta del Poliesportiu Municipal i van coincidir en la Pl. Poeta Miguel Hernández d'Alfafar, amb les participants d'Albal, Alfafar, Benetússer, Beniparrell, Catarroja, Llocnou de la Corona, Massanassa i Paiporta. Abans de l'acte commemoratiu en el que va participar la regidora d'Igualtat i Polítiques Socials Úrsula Isabel Campo, on va haver una batukada i un esmorzar popular. L'esdeveniment va comptar amb la presència de l'alcalde de Sedaví José Francisco Cabanes, així com altres alcaldes i alcaldesses dels municipis confrontants.                                                                                                     

Pujar