Castellano

El PP de Sedaví amenaça a l'humorista Xavi Castillo amb una denúncia

El PP de Sedaví amenaça a l'humorista Xavi Castillo amb una denúncia
  • Demanaran els vídeos de la seua última actuació “per si foren constitutius d'un delicte d'odi”

L'humorista alcoià Xavi Castillo suma un nou conflicte que pot acabar en els jutjats. I és que al Partit Popular de Sedaví no li ha agradat res l'espectacle que el còmic va donar en el municipi el passat 12 de maig.

En un comunicat, els populars han manifestat la “més contundent repulsa” a una actuació on consideren que “es van sobrepassar totes les línies del respecte i la convivència”.

Així, han avançat que sol·licitaran a l'Ajuntament els vídeos realitzats de l'actuació “per a posar-les en coneixement de les autoritats judicials per si anaren constitutives d'un delicte d'odi i contra la integritat moral de les persones”.

“No es poden tolerar aquestes actuacions emmarcades dins del que alguns diuen humor com a excusa per a proferir burles i insults assenyalant a una part de la població només per tenir unes idees polítiques o religioses diferents”, han criticat.

Així mateix, han comunicat que demanaran explicacions a la regidor de Cultura, Beatriz Cuesta, i a l'alcalde, José Cabanes, com a màxims responsables per l'adjudicació de l'espectacle.

Per la seua banda, el còmic de la companyia Plot de Plom ha ironitzat amb la futura denúncia que podrien sumar: “Hala, ja tenim una altra per a la col·lecció, l'afegirem a l'exposició”.

Pujar