12 d’agost de 2020 12/8/20

L’Escola d’Adults de Sedaví celebra la seua tradicional Festa Fallera

L’Escola d’Adults de Sedaví celebra la seua tradicional Festa Fallera - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L’Escola d’Adults de Sedaví celebra la seua tradicional Festa Fallera - (foto 2)

  L’Escola d’Adults de Sedaví ha celebrat la seua Festa tradicional Fallera. Un acte en el que han cremar el monument faller que, durant mesos, havien estat preparant per a l’ocasió.

  L’Escola ha obert les seues portes amb un gran berenar per a alumnes i veïns de la localitat de Sedaví. Este no podia ser altre que un tradicional xocolate amb xurros. A este han acudit membres de la Junta Local Fallera, encapçalada per la Fallera Major de Sedaví, Noelia Mocholí i la Fallera Major Infantil, Carla Romero, i membres de la Corporació Municipal.

  A través d’un taller setmanal, alumnes voluntaris i professors de l’Escola d’Adults, han portat a terme la creació d’un monument faller. Este ha estat creat amb la temàtica de les “4 formes d’estrelles socials”: l’esport, la moda, el cine i la música. Amb este darrer, s’ha fet un homenatge a l’Agrupació Musical Santa Cecília de Sedaví que este mateix any fa el seu primer centenari.

  Així, Clemente López, abanderat de l’Agrupació, ha pogut escollir un ninot i indultar-lo. Este ninot representava la figura de l’abanderat. Van acompanyar este emotiu moment les Cecilianes de l’Agrupació i el President, Rubén Pla.

  Les Falleres Majors de la localitat, acompanyades per l’alcalde de Sedaví, Ferran Baixauli i la directora de l’Escola, Maria José Gimeno, han pres la metxa per fer cremar la Falla. A més, des de l’Escola volen fer especial menció a Miguel Botella, qui ha dissenyat l’estructura de la falla, i a la professora de dibuix de l’entitat, Mila Martínez, que ha creat les cares per a cada ninot.

  Pujar