12 de juliol de 2020 12/7/20

L’Ajuntament de Sedaví reunix a més de 700 persones per celebrar el carnestoltes

L’Ajuntament de Sedaví reunix a més de 700 persones per celebrar el carnestoltes - (foto 1)

    L'Ajuntament de Sedaví ha celebrat el carnestoltes al Poliesportiu Municipal junt a més de 700 persones. D'estos, més de 100 anaven disfressats amb motiu del gran sopar organitzat per la Regidoria de Joventut, liderada per Marga Bau.

    Al festejament ha participat l'equip de govern municipal, encapçalat per l'alcalde Ferran Baixauli. A més, també han estat presents diferents associacions com les AMPA's dels quatre centres docents de la localitat i l'Escola d'Adults.

    La gala ha començat amb la desfilada dels qui han concursat per als premis, pastisseria del poble i un pernil, entre d'altres, de disfresses. D'estos, el premi individual de la categoria infantil se l'ha emportat una xiqueta disfressada de nevera, el de parelles: un pastoret i una ovelleta i el del grup ha sigut per a un equip de xiquets disfressats d'ovelles.

    D'altra banda, als premis adults, l'individual l'ha guanyat Juani Gallego, el de parella Carmen i Encarna Gallego, amb dos espectaculars disfresses fetes a mà i, el guardó al grup d'adults ha sigut per a Silvia Fernández, Òscar Sáez i Vanesa Baya amb la seua aposta per unes originals disfresses d'un ou fregit i tostes. La celebració va finalitzar amb l'entrega de premis i una discomòbil que ha clausurat la festa amb ritme i ganes de més.

    Pujar