12 de novembre de 2019 12/11/19

Iván Robles i Olga García vencedors de la 51ª Volta a Peu a Sedaví

Iván Robles i Olga García vencedors de la 51ª Volta a Peu a Sedaví - (foto 1)
  • Van participar més de quatre-centes cinquanta persones entre la prova reina i les categories inferiors

MÉS FOTOS
Iván Robles i Olga García vencedors de la 51ª Volta a Peu a Sedaví - (foto 2)
Iván Robles i Olga García vencedors de la 51ª Volta a Peu a Sedaví - (foto 3)
Iván Robles i Olga García vencedors de la 51ª Volta a Peu a Sedaví - (foto 4)
Iván Robles i Olga García vencedors de la 51ª Volta a Peu a Sedaví - (foto 5)
Iván Robles i Olga García vencedors de la 51ª Volta a Peu a Sedaví - (foto 6)

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sedaví va organitzar en la vesprada del dissabte la 51ª Edició de la Volta a Peu a Sedaví, la segona més antiga del calendari atlètic valencià, amb dues voltes a un circuit de cinc quilòmetres que després d'alguns anys, tornava a recórrer els carrers del nucli urbà. La Volta a Peu va comptar amb una participació lleugerament superior als quatre-cents cinquanta participants entre totes les categories i en la prova reina el triomf va ser per al veterà Iván Robles del Paterna Runners Club amb un temps de 34'27" per davant del marroquí Mohamed Ayman Stitou del Delta València CA a tretze segons i d'atleta del CA Sueca, el també veterà Jose Manuel Caplliure, a cinquanta-cinc segons del vencedor. En dones la veterana Olga García amb un temps de 43'53" es va imposar a Ana Garcia del Tragaleguas, que va arribar a divuit segons de la vencedora, sent tercera la també veterana Ana Valero a un minut i trenta-un segons de la vencedora. Ramón Blasco del Trenkacames es va portar el trofeu al millor corredor local, en concloure la prova en cinquena posició, mentre que Sergio González de la Colla el Parotet es va portar el premi a l'esforç i el Trenkacames de Sedaví el del club amb major nombre de representants en categoria masculina i femenina.

En les categories inferiors, els vencedors van ser Helena Pérez, Héctor García, María Pons, Daniel Escriche, Eva Marín, Roberto López, Natalia Martínez, Bruno Gil, Alicia González, Yago Ferrandis, Andrea Romeu i Hernán Tello.

El lliurament de premis de les categories inferiors el van realitzar la Fallera Major de Sedaví Nuria Diaz i el President del Club Atletisme Trenkacames Salvador Nieto, mentre que en la de la prova reina, a més de Nuria Diaz, va haver-hi representants d'algunes de les moltes empreses patrocinadores, com Caixa Popular i Hyundai, la Diputada d'Esports Isabel García, el regidor d'Esports José Francisco Cabanes i l'alcalde de Sedaví Josep Ferran Baixauli.

ocultar
Iván Robles i Olga García vencedors de la 51ª Volta a Peu a Sedaví
Pujar