elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans presenta en dos anys el triple d'iniciatives que la resta de grups

Ciutadans presenta en dos anys el triple d'iniciatives que la resta de grups
  MÉS FOTOS
  Ciutadans presenta en dos anys el triple d'iniciatives que la resta de grups - (foto 2)
  Ciutadans presenta en dos anys el triple d'iniciatives que la resta de grups - (foto 3)

  Ciutadans (Cs) Sedaví ha presentat en dos anys el triple d'iniciatives que la resta de grups i ha aconseguit suport unànim en algunes. Així ho ha destacat, el portaveu del grup de Cs, Javier Crespo, qui també ha subratllat que "amb un únic regidor hem aconseguit millores que repercuetixen directament en la vida dels ciutadans i hem demostrat que una altra política és possible".

  Per això, ha explicat Crespo, "l’aprovació d'11 de les nostres 23 mocions ens obliga a fer un balanç positiu en l'equador de la legislatura i ens anima a seguir per este camí".

  En este sentit, el regidor ha argumentat que "a l’octubre de 2015 es va aprovar una iniciativa de Ciutadans per a la baixada progressiva de l'IBI en els pròxims anys. El resultat va ser la revisió dels valors cadastrals, l'efecte de la qual es notarà  enguany ".

  Una altra mesura transcendent aprovada per tots els grups, ha ressaltat Crespo, "és la moció presentada per a la Revisió de l'Ordenança d'Activitats, amb l'objectiu de reduir la taxa a pagar per l'obertura de nous comerços en Sedaví". "Una mesura que reactiva l’economia, i genera riquesa i treball", ha matisat.

  Cs Sedaví també ha presentat projectes enfocats a la millora de l'eficiència energètica dels edificis públics i col·legis, així com la sol·licitud de l'elaboració d'un Pla de Mobilitat Urbana i la redacció d'un Pla de Renovació i Rehabilitació Urbana del municipi.

  Finalment, el portaveu ha advertit que "estan atents al compliment de les mocions aprovades perquè el contrari suposa un greu dany cap a la confiança dels ciutadans".

   

   

   

  Pujar