elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans denúncia "la falta de compromís del Govern per rebutjar una iniciativa que facilita la transparència"

Ciutadans denúncia "la falta de compromís del Govern per rebutjar una iniciativa que facilita la transparència"

    El portaveu de Ciutadans (Cs) de Sedaví, Javier Crespo, ha denunciat "la manca de compromís del Govern a millorar la transparència". "S'està obstaculitzant que l'oposició accedisca a tota la informació municipal que hauria de ser pública" ha criticat.

    Crespo ha explicat que "en el Ple de dijous passat l'equip de govern va evitar el debat i votació d'una moció presentada pels tres grups de l'oposició on se sol·licitaven les claus per a accedir als expedients municipals de caràcter públic". "Varen rebutjar la seua inclusió en el Ple perquè l'oposició suma més vots i la iniciativa s'haguera aprovat", ha subratllat.

    En este sentit, el portaveu de Cs ha indicat que "amb estes barreres s'obstaculitza la nostra labor d'oposició". "És decepcionant que els que parlaven de transparència en campanya electoral ara facen açò", ha indicat.

    Per a Crespo "el més greu és que l'intent d'obstaculitzar l'accés a la informació genera molts dubtes". "No obstant, com a oposició aconseguirem amb la nostra majoria accedir als expedients i poder treballar sense barreres", ha conclòs.

    Pujar