elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ciutadans aconseguix aprovar la seua proposta per a la creació d'un concurs anual de fotografia del municipi

Ciutadans aconseguix aprovar la seua proposta per a la creació d'un concurs anual de fotografia del municipi

  El portaveu de Ciutadans (Cs) de Sedaví, Javier Crespo, ha destacat l'aprovació ahir en Ple d'una moció per a "instar al govern local a crear un concurs anual de fotografia sobre el patrimoni, la gent i els costums de Sedaví".

  Crespo ha indicat que "pràcticament no hi ha documents gràfics de qualitat del municipi". Per això, "a banda de constituir un nou acte cultural, el concurs permetrà generar un arxiu visual que arreplegue el valor patrimonial del municipi", ha assenyalat.

  "Segons la proposta, el concurs 'Imatges del meu poble, Sedaví' arrancaria al gener de cada any i cada participant podria presentar una fotografía", ha concretat el regidor alhora que ha explicat que "els participants donarien el seu consentiment per a cedir les imatges a fi d'utilitzar-les en la web municipal, comerços, entitats i associacions".

  A més, ha detallat, "es planteja la possibilitat d'organitzar una exposició i entregar premis en la celebració dels Premis Octaviá en el 9 d'octubre".

  En definitiva, ha remarcat l'edil, "es tracta de promoure la participació ciutadana, promocionar la imatge de Sedaví i crear una base de fotografies que identifiquen el poble". En este sentit, ha demanat que "el govern es pose ja a treballar perquè el concurs siga una realitat l'any vinent".

  Pujar