Castellano

Compromís presenta el seu candidat a l’Alcaldia

Compromís presenta el seu candidat a l’Alcaldia
  • Joan Ramón Gomis és la persona triada per a encapçalar la llista del projecte polític de Compromís Sant Joan per a les pròximes eleccions municipals.

MÉS FOTOS
Compromís presenta el seu candidat a l’Alcaldia - (foto 2)
Compromís presenta el seu candidat a l’Alcaldia - (foto 3)
Compromís presenta el seu candidat a l’Alcaldia - (foto 4)

El col·lectiu local de Compromís ha triat a Joan Ramon Gomis com el seu candidat a l’Alcaldia de Sant Joan per als propers comicis que se celebraran al mes de maig. Una decisió fruit del diàleg i el consens dels membres que conformen l’organització valencianista i que han depositat en ell la seua confiança. 

Gomis es presenta per a liderar un projecte progressista i inclusiu capaç d’escoltar les necessitats de la ciutadania, que ha vist com el govern local de Ciudadanos i del PSOE ha descuidat la gestió dels serveis bàsics perquè els edils han estat més preocupats en sobreviure políticament que de complir les seues obligacions públiques. 

El candidat a l’Alcaldia de Sant Joan compta amb experiència en política municipal i, per això, és conscient de la importància de formar un equip competent que represente a l’ample espectre de Compromís i amb un coneixement de Sant Joan que permeta identificar i actualitzar els seus principals problemes per a estudiar les possibles solucions de forma coherent, responsable i realista. 

Part d’aquest equip estarà format per la companya Vèlia Planelles, treballadora de la SAD a Sant Joan i que s’ha sumat al projecte com a número dos amb la convicció de continuar defensant els interessos de les santjoaneres i santjoaners sempre sota una perspectiva social, feminista i integradora. Juntament amb Gomis, s’encarregara de donar forma a la resta de l’equip que enguany representarà a la coalició.

“La nostra prioritat és consensuar una llista diversa capaç de treballar conjuntament per a defensar un model de ciutat sostenible centrat en els veïns i veïnes, i fer front a les amenaces d’una extrema dreta que atempta contra els nostres drets i les nostres llibertats. No podem tornar a governs que retallen en serveis socials, educació o sanitat, que ataquen la nostra llengua o que l’únic interés siga l’especulació, els macroprojectes inviables o la destrucció del territori. Compromís fa anys que lidera aquesta lluita i és clau que la nostra formació continue sent una força de pes en aquest ajuntament” afirma Gomis.

Compromís Sant Joan es presenta, per tant, per a continuar treballant per la defensa dels interessos públics i prepara ja els eixos claus que definiran la campanya de la formació dels pròxims mesos, així com concretar les propostes que donaran forma al programa electoral que s’elaborarà de forma participativa i que prioritzarà, com sempre, un Sant Joan per a les persones.

Per la seua banda, Sergio Agueitos, actual portaveu del grup municipal, valora positivament aquesta elecció i continuarà treballant amb el nou equip pel canvi que va començar en 2015. Gràcies a una gestió seriosa i una oposició crítica i constructiva juntament amb el regidor Xavier Sala, Agueitos ha posicionat a Compromís com una força honesta, responsable i referent capaç de gestionar i prioritzar les preocupacions de la gent i defensar un model de ciutat sostenible i amable per a Sant Joan.

 

Pujar