6 de juliol de 2020 6/7/20

Rafael Briet, Director General d'Habitatge, visita l‘Oficina d’Habitatge de Santa Pola

Rafael Briet, Director General d'Habitatge, visita l‘Oficina d’Habitatge de Santa Pola - (foto 1)

    L‘Oficina d’Habitatge de Santa Pola ha rebut aquest matí la visita del Director General d'Habitatge, Rafael Briet, que s'ha reunit amb el Regidor d'Acció Social i Habitatge, Lorenzo Andreu; la responsable de l'oficina, Gemma Asencio; el director d'Acció Social, José Ignacio Peinado; i la Directora del Centre Cívic, Asunción Gilabert.

    Rafael Briet ha volgut conèixer com treballen, ja que “és una oficina de referència per a la Direcció general d'Habitatge, sabem que treballen molt i molt bé, volem incrementar la col·laboració per a solucionar els problemes d'habitatge, perquè estic convençut que cal fer-ho també des del municipalisme”.

    “L'objectiu”, ha explicat el Director General, “és donar-los una solució habitacional a les persones de Santa Pola, per a açò fa falta molt treball i dedicació, i açò és el que hem trobat en aquesta oficina”.

    Santa Pola és l'únic municipi de la Comunitat Valenciana que tramita les ajudes al lloguer de forma íntegra, i enguany han sigut 126 les que han gestionat des de l'Oficina. A més, en ella també tracten directament amb les entitats bancàries en relació als desnonaments, fins avui han aconseguit paralitzar 63; però l'Oficina realitza altres labors, com és les dacions en pagament, les sol·licituds de moratòries i les labors de mediació amb entitats bancàries, veïnals i l'arrendament entre particulars.

    Pujar