21 de gener de 2021 21/1/21

El pròxim 2 de gener s'obrirà una Sala d'Estudi en Gran Alacant

El pròxim 2 de gener s'obrirà una Sala d'Estudi en Gran Alacant - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El pròxim 2 de gener s'obrirà una Sala d'Estudi en Gran Alacant - (foto 2)

  A partir del pròxim 2 de gener s'obrirà una Sala d'Estudi en Gran Alacant, concretament a la Sala Municipal del Santara Resort. La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Santa Pola, a càrrec de l'edil Anna Antón, ha decidit obrir aquesta sala davant la demanda d'estudiants universitaris i d'oposicions que resideixen en Gran Alacant.

  La sala d'estudi obrirà de dilluns a diumenge, en horari de 15.00 a 22.00 hores ininterrompudament. Als matins es podrà estudiar a la Biblioteca Internacional de Gran Alacant, que obre de dilluns a dissabte en horari de 9.30 a 13.30 hores. La sala obrirà tots els dies, excepte festivitats concretes, la més pròxima el dissabte 5 de gener que romandrà tancada, però el diumenge 6 sí que obrirà en horari normal. Estarà controlada per vigilants i disposa de connexió wifi. L'entrada és per a usuaris majors de 16 anys.

  "Aquesta és una gran notícia", ha manifestat l'edil Anna Antón, "ja que era una demanda molt demanada des de la zona de Gran Alacant i hem treballat per a poder aconseguir-la, a més, estarà oberta tots els dies de l'any".

  Pujar