3 de juny de 2020 3/6/20

L'Ajuntament de Santa Pola organitza una jornada d'emprenedoria cooperativa

L'Ajuntament de Santa Pola organitza una jornada d'emprenedoria cooperativa - (foto 1)

    L'Ajuntament de Santa Pola, a través del Servei Emprèn, va celebrar ahir al costat de FEVECTA la Jornada “Emprenedoria Cooperativa”, dirigit a l'alumnat de T´Avalem Vila de Santa Pola II i Taller d'Ocupació Vila de Santa Pola VIII.

    L'objectiu d'aquesta jornada és donar a conèixer a l'alumnat les Empreses d'Economia Social per a emprendre en grup, concretament les Cooperatives de Treball Associat, facilitant a l'alumnat les eines necessàries per a analitzar les necessitats i requeriments fonamentals per a afrontar el procés de l'emprenedoria. Conèixer els processos bàsics necessaris per a la posada en marxa d'una empresa d'Economia Social. I els aspectes jurídics, fiscals, laborals i el programa d'ajudes de l'Economia Social.

    Una cooperativa de treball associat té per objecte proporcionar als seus socis llocs de treball, mitjançant el seu esforç personal i directe, a través de l'organització comuna de la producció de béns o serveis per a tercers. És una empresa constituïda per persones que s'associen lliurement per a la realització d'activitats encaminades a satisfer les seves necessitats i aspiracions econòmiques i socials, amb estructura i funcionament democràtics, conforme als Principis Cooperatius.

    Pujar