21 de gener de 2021 21/1/21

La ciutadania té a la seva disposició el servei de confecció de la declaració de la renda

  El passat 7 de maig, l'alcaldessa de Santa Pola, Yolanda Seva va assistir a la València, al costat del conseller d'Hisenda i Model Econòmica, Vicent Soler, per a la signatura d'un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'Institut Valencià d'Administració Tributària ( IVAT), gràcies al qual la ciutadania de la vila marinera compta amb un servei d'assistència en la confecció de la Declaració de l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) de l'exercici 2017.

  L'esmentat servei, situat a la planta baixa de la Casa Consistorial, compta amb personal de la delegació d'Hisenda d'Elx, que ajuden als / les santapolers / es fer totes les gestions en relació a la Renda del 2017.

  Des del passat dia 10 de maig, i fins al pròxim 2 de juliol, totes les persones interessades poden acudir, havent sol·licitat prèviament cita, bé telefònicament (als números de telèfon 901 22 33 44 i 91 553 00 71), o bé entreu apartat "cita prèvia Renda 2017", amb DNI o certificat electrònic, a l'adreça https://www.agenciatributaria.gob.es.

  A més, per tal de facilitar l'accés a tota la ciutadania de Santa Pola a aquest servei, que estalviarà als / les santapolers / es l'haver de desplaçar-se a Elx (en alguns casos diverses vegades), també s'ha disposat un punt de sol·licitud de cita prèvia a la planta baixa del Centre Cívic i Social, havent d'aportar l'original del DNI i la declaració de la Renda del 2016.

  Segons la primera autoritat santapolera, Yolanda Seva, "són aquestes petites iniciatives les que permeten millorar la vida diària de la ciutadania de Santa Pola".

  Pujar