8 de juliol de 2020 8/7/20

La campanya “Recicla els teus aparells” torna, un any més, a Santa Pola

La campanya “Recicla els teus aparells” torna, un any més, a Santa Pola - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La campanya “Recicla els teus aparells” torna, un any més, a Santa Pola - (foto 2)
  La campanya “Recicla els teus aparells” torna, un any més, a Santa Pola - (foto 3)

  Santa Pola rep de nou la campanya “Recicla els teus aparells”, una iniciativa impulsada per la Generalitat Valenciana que pretén conscienciar a la població sobre la importància de reciclar els aparells elèctrics i electrònics. Aquesta campanya es desenvoluparà en la nostra localitat el 15 d'abril, de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores.

  Un equip d'informadors ambientals, identificats amb la imatge de la campanya, recorrerà els principals carrers de la població en bicicletes amb remolc (Carrer Moll, Carrer Elx, Glorieta i Castell i zones pròximes al Mercat Central i Mercat ambulant de Biguetes). L'objectiu és informar i recollir tots els aparells elèctrics i electrònics de menys de 20cm en desús (telèfons mòbils, tablets, planxes, etc.).

  Amb aquesta campanya es pretén garantir el correcte reciclatge d'aquests aparells que, en moltes ocasions, acaben en els contenidors convencionals, amb l'alt grau de contaminació i el perill per a la nostra salut que genera aquest tipus d'accions.

  Amb la finalitat de motivar la participació, els veïns que depositen els seus aparells en els remolcs de les bicicletes podran guanyar premis com un Iphone X, una TV led o carregadors portàtils, entre moltes altres coses. A més, sortejaran un Ipad mini a través de la pàgina de Facebook @reciclatusaparatos.

  Pujar