elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Manteniment desenvolupa un pla de revisió i de substitució de jocs en els parcs públics

Manteniment desenvolupa un pla de revisió i de substitució de jocs en els parcs públics
  MÉS FOTOS
  Manteniment desenvolupa un pla de revisió i de substitució de jocs en els parcs públics - (foto 2)

  El departament de Manteniment de l'Ajuntament de Sagunt està duent a terme un pla de revisió, manteniment i, en alguns casos, substitució dels jocs tant infantils com per a adults en els parcs públics de la ciutat per a evitar possibles accidents derivats de la deterioració de les instal·lacions.

  El delegat de Manteniment, Pepe Gil, ha declarat que el sistema que s'ha instaurat respon a "la necessitat de revisar tots els jocs infantils i per a adults dels parcs públics i detectar aquelles anomalies que puga haver-hi per a així evitar accidents derivats de la pròpia deterioració". A més, posa de manifest que la deterioració de molts d'estos jocs ve derivada del mal ús de les instal·lacions que fa part de la ciutadania i explica que en el mes d'abril es va instal·lar un joc dissenyat per a persones amb discapacitat motora i als pocs dies ja estava trencat. "Este acte de vandalisme suposa un menyspreu tant a les instal·lacions públiques com a les persones amb discapacitat", ha afegit.

  També explica que un d'estos jocs s'ha canviat fins a quatre vegades ja que ha sigut mossegat per un animal. En este sentit, fa una crida a la ciutadania d'una banda perquè facen un bon ús d'este tipus d'instal·lacions perquè tots i totes puguen gaudir-ne i d'altra banda perquè si en veuen de deteriorades ho comuniquen al departament corresponent.

  Actuacions en la plaça Ibèrica

  Actualment, el pla del departament de Manteniment està actuant en la plaça Ibèrica on es substituiran els jocs actuals, s'instal·larà un nou sòl de cautxú, es construirà una nova solera de formigó que està afectada per les arrels dels arbres adjacents, així com se repassaran tots aquells escocells i zones perimetrals als jocs que estiguen deteriorades.

  Pujar