elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Jornada sobre autoocupació al CIPFP La Laboral a Sagunt

Jornada sobre autoocupació al CIPFP La Laboral a Sagunt
  • La jornada celebrada ahir va consistir en dos ponències sobre economia social, treball autònom i sostenibilitat i RSC i una taula redona de bones pràctiques

Durant la vesprada d'ahir, al CIPFP La Laboral es va dur a terme una jornada sobre autoocupació, dins del I Cicle de Jornades sobre Economia i Emprenedoria al Servici de les Persones. L'esdeveniment va consistir en una ponència sobre economia social i treball autònom, una taula redona de bones pràctiques, i una segona ponència sobre sostenibilitat i responsabilitat social corporativa (RSC) en el treball autònom. En l'acte van participar la regidora de Comerç i Mercats i de Turisme, Natalia Antonino, i el regidor d'Educació, Raúl Palmero.

Natalia Antonino assegura que és «important educar, formar i motivar la ciutadania, apostant per una dualitat formativa de caràcter teòric i també de casos reals i experiències de comerciants de la nostra ciutat per als estudiants del mòdul de Comerç que s'impartix en el municipi». A més, mostra el seu agraïment a la Universitat de València, FACOSA i ens privats com Caixa Popular, Lola Torrente, Valerorto i Tot un Món «per la seua participació en estes ponències».

D'altra banda, Raúl Palmero afirma que és rellevant que «des de l'administració local impulsem píndoles formatives en els centres educatius de la mà de FACOSA i amb la col·laboració de les nostres universitats, per a dotar de recursos i mecanismes la nostra ciutadania que s'està formant en el món laboral, empresarial i comercial».

Respecte a les ponències, la primera, anomenada “Economía Social y trabajo autónomo”, va ser a càrrec de Pilar Alguacil, directora de Aulaempresasocial i catedràtica de Dret Tributari de la Universitat de València. La segona, anomenada “Sostenibilidad y RSC en el trabajo autónomo”, va ser a càrrec d'Antonia Sajardo, professora titular d'Economia Aplicada de la Universitat de València. D'altra banda, en la taula redona de bones pràctiques van participar la presidenta de FACOSA, Lola Torrente; el gerent de l'ortopèdia Valerorto, Álex Valero; i la CEO de Tot un Món, Marcela Aristizábal.

Pujar