22 d’octubre de 2020 22/10/20

L'Ajuntament de Rafelbunyol publica els resultats dels processos de participació ciutadana

  Entre els mesos de maig i octubre de 2018 l’Ajuntament de Rafelbunyol ha estat implementant el projecte de participació ciutadana Rafelbunyol Amb Tu, que ha contemplat la realització de dos importants processos de participació directa de la ciutadania en la localitat, i en els quals ha intervingut un total de 547 persones.

  Així doncs, durant els mesos de maig i juny va tindre lloc la Consulta sobre Preferències i Necessitats de Rafelbunyol, amb la finalitat que la ciutadania es pronunciara al voltant d'una sèrie d'aspectes d'interès general vinculats al municipi.

  Entre juny i octubre també es van celebrar un total de set trobades Tu Fas Rafelbunyol: una sèrie de reunions obertes entre l'alcalde de la localitat i la ciutadania, realitzades en diferents dependències i punts del municipi, i mitjançant les quals els veïns i veïnes van exposar les seues pròpies preocupacions, demandes i propostes de millora al voltant de qualsevol qüestió del municipi, dialogant sobre ells i tractant-los col·lectivament.

  A més, en el mes d'octubre, es va dur a terme una sessió de devolució d'aportacions ciutadanes, en la qual es va explicar detalladament a les persones assistents els processos de participació del projecte Rafelbunyol Amb Tu i els seus resultats.

  Ara, i en un exercici de transparència i rendició de comptes, l'ajuntament posa a la disposició de la ciutadania aquests resultats a través de la seua publicació en la pàgina web del consistori.

  Pujar