elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Juan Dual ens transmet la seua història de superació personal a Rafelbunyol

Juan Dual ens transmet la seua història de superació personal a Rafelbunyol

  Juan Dual ens van fer partícips de la seua experiència de vida i de superació continua des que li diagnosticaren poliposis familiar múltiple que l'ha fet passar per vàries operacions.

  El dijous passat varen compartir una jornada amb aquest corredor d'ultradistància i escriptor de "Vacío", un llibre de receptes que són el fil conductor de la seua història de vida.

  Al matí va compartir les seues vivències amb l'alumnat de l'IES, del PFCB de Fusteria metàlica, del Talleram i els participants en el programa de Jove Oportunitat (JOOP). A la vesprada va fer la xarrada en obert a la ciutadania a la Biblioteca Municipal de Rafelbunyol.

  "Fomentar la pràctica esportiva a través de xarrades tan motivacionals de vivències personals com aquestes és una gran manera impolsar els hàbits de vida saludable entre la nostra població" assegura Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

  L'autor ens va traslladar la seua història de superació personal, ja que per una malaltia degenerativa viu sense estómac, intestí prim ni vesícula i, però ho té clar "cada dia done el 100% de mi mateix, per mi i per les persones que estime" afirma Juan Dual.

  Una emotiva xarrada que la regidora d'Esports, Rosa Azor va voler agrair directament al seu protagonista: "Gràcies Juan per acompanyar-nos a transmetre el valor de la vida i la teua experiència!"

  Unes activitats que van tindre molt bona acollida per les persones assistents, les quals van traslladar el seu agraïment i l'impacte positiu que s'emporten gràcies a la conversa amb l'autor.

  Pujar