Castellano

Quart de Poblet defensa que es posarà per davant l'interès ciutadà en la revisió del subministrament d'aigua potable

Quart de Poblet defensa que es posarà per davant l'interès ciutadà en la revisió del subministrament d'aigua potable
  • El tinent d'alcalde reconeix que hi ha una discrepància en aquest assumpte però s'arribarà "fins a les últimes conseqüències" en defensa dels interessos dels veïns

El ple de l'Ajuntament de Quart de Poblet va aprovar dimarts passat per unanimitat la no acceptació de les al·legacions i la revisió del cànon de l'empresa concessionària de subministrament d'Aigua potable a la localitat. Després del ple, la formació de Compromís va denunciar que s'hauria donat per bons els balanços anteriors del servei sent que la concessionària hauria obtingut un increment d'ingressos sobre els previstos de 1.047.087 euros des de l'inici del contracte el 2010 a causa d'una facturació "molt superior " a l'esperada.

La formació valencianista ha demanat de nou que, a la vista d'aquests informes, es valore sancionar l'empresa concessionària com recull el reglament vigent així com una auditoria completa des de l'inici del contracte.

El tinent d'alcalde i regidor del Cicle Integral de l'Aigua, Bartolomé Nofuentes, en resposta a aquesta denúncia ha explicat que totes les iniciatives de revisió el cànon ho estan portant els tècnics de l'Ajuntament: "L'equip de Govern va dur a ple la no acceptació de les al·legacions i la revisió del cànon ". La proposta portada a ple per l'equip de Govern, per cert, es va aprovar per unanimitat de tots els grups amb representació municipal.

El tinent d'alcalde i regidor del Cicle Integral de l'Aigua explica que res es va debatre sobre accions iniciades per l'equip de Govern sobre la liquidació del servei de l'aigua: "És cert que hi ha una discrepància i s'arribarà fins a les últimes conseqüències en defensa dels interessos dels veïns de Quart de Poblet ", argumenta.

Per finalitzar, Nofuentes llança un missatge: "Haurien assabentar-se del que es va debatre i no intoxicar a la ciutadania amb informació falsa, tot i que ja estem a acostumats".

Pujar