elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vicen Mellado guanya el sorteig de Sant Joan , primera activitat pública de l'ACEP després de la pandèmia

Vicen Mellado guanya el sorteig de Sant Joan , primera activitat pública de l'ACEP després de la pandèmia
  • L'últim divendres de juny es va realitzar el sorteig entre tots els veïns que havien depositat la seua papereta després de comprar en el centenar de xicotets i mitjans comerços que pertanyen a l'ACEP (Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol)

  • La guanyadora, Vicen Mellado, havia realitzat la seua compra en Moda Amparo García, per a dona i home

MÉS FOTOS
Vicen Mellado guanya el sorteig de Sant Joan , primera activitat pública de l'ACEP després de la pandèmia - (foto 2)
Vicen Mellado guanya el sorteig de Sant Joan , primera activitat pública de l'ACEP després de la pandèmia - (foto 3)

Les oficies de l'ACEP van ser l'escenari triat per a reiniciar els sortejos promocionals dels comerciants. La presidenta Jimena Hernández va ser l'encarregada de traure la papereta de la guanyadora, que va passar a recollir el seu xec per a les seues vacances pel mateix escenari on va depositar la seua participació.

Amb esta activitat, l'ACEP comença els seus projectes per a aquest estiu, que culminaran el mes de setembre amb una nova edició de Puçol  DeMostra, la fira del comerç local, que enguany canvia de dates per la pandèmia.

L'associació de comerciants també ha celebrat la seua primera assemblea amb els socis després de la pandèmia, el 6 de juliol en La Barraca… i prepara un calendari ple d'esdeveniments per a l'últim quadrimestre de l'any.

Pujar