22 de gener de 2021 22/1/21

“Travessant El Blau” compleix el seu tercer any el 4 d'agost

“Travessant El Blau” compleix el seu tercer any el 4 d'agost - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  “Travessant El Blau” compleix el seu tercer any el 4 d'agost - (foto 2)
  “Travessant El Blau” compleix el seu tercer any el 4 d'agost - (foto 3)

  El 4 d'agost serà el tercer any consecutiu que es celebra el Travessant El Blau a la platja de Puçol. Enguany es recuperen les distàncies que es van fer en la primera edició d'aquesta competició, 1000 metres i 2000 metres. Fins al dia 3 d'agost a les 11 hores estaran obertes les inscripcions en la web www.crono4sports.es.

  L'organització ha volgut millorar les condicions de la carrera basant-se en les peticions dels participants de l'any passat. És per això que utilitzaran més boies, a més de les quals ja estan disponibles a la platja. Així com el canvi de samarreta de la carrera, la qual serà un pol enguany.

  La meta d'ambdues carreres serà en la plaça Rosa dels Vents, no obstant això, l'eixida serà davant de El Faro per a la travessia de 1000 metres i, davant de Helados Bayarri per a la travessia de 2000 metres.

  Una altra de les novetats d'aquesta edició és que la primera eixida, a les 9 hores, serà la de 2000 metres i 10 minuts més tard es donarà l'eixida als competidors dels 1000 metres en les seues respectives localitzacions.

  Segons Sergio Rada, responsable de la prova, «amb aquest canvi volem unificar l'ambient, que tots els nadadors arriben més o menys a la mateixa hora i que la meta siga una festa conjunta de les dues modalitats». Ambdues carreres compartiran el mateix recorregut en els seus últims 800 metres.

  Els participants podran recollir els seus dorsals a partir de les 8 hores en la plaça Rosa dels Vents. Depenent del termini en el qual hagen formalitzat la inscripció, el seu preu podria variar de 12 i 15 euros, sumant a això un euro solidari voluntari que es destinarà a UNHCR ACNUR –L'Agència de l'ONU per als Refugiats−.

  Nadadors de tota València es reuniran a Puçol el dia 4 d'agost per a travessar la nostra platja, uneix-te a ells.

  Pujar