elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nou paviment als carrers del Barrio i millor accessibilitat en la plaça del País Valencià

Nou paviment als carrers del Barrio i millor accessibilitat en la plaça del País Valencià
  MÉS FOTOS
  Nou paviment als carrers del Barrio i millor accessibilitat en la plaça del País Valencià - (foto 2)
  Nou paviment als carrers del Barrio i millor accessibilitat en la plaça del País Valencià - (foto 3)
  Nou paviment als carrers del Barrio i millor accessibilitat en la plaça del País Valencià - (foto 4)

  Del 14 de juny al 9 de juliol es realitzen les obres de repavimentació d'alguns vials del Barrio, amb nou asfalt als carrers Replà, Governador Angresola, Castelló, Verge al Peu de la Creu, Germanes Martínez, Mariano Amigó i Passeig de la Constitució. Al mateix temps, es millora l'accessibilitat en la plaça del País Valencià, incloses les entrades a l'Espai Social dels Majors i al Jutjat de Pau. El trànsit serà desviat en moments puntuals en funció del ritme de les obres.

  Les obres previstes consistixen en la renovació del paviment dels vials, la nova senyalització horitzontal i la millora de l'accessibilitat en la plaça del País Valencià, amb passos per als vianants accessibles mitjançant barbacanes.

  Esta actuació s'ha dissenyat després de comprovar l'estat actual dels paviments existents, que «presenten una deterioració considerable, tant per l'esgotament del paviment bituminós pel pas del temps, com per les múltiples reposicions existents després de la instal·lació dels diferents serveis com a telefonia, telecomunicacions, gas o col·lectors», apunta des d'Urbanisme Rubén Díaz.

  Després de la senyalització i abalisament del lloc on començaran les obres, tasques realitzades el dilluns 14, des del 15 al 25 de juny s'executen els treballs de millora de l'accessibilitat en la plaça, l'Espai Social dels Majors i el Jutjat de pau.

  Una vegada executades estes actuacions, és el torn del fressat i aglomerat de l'asfalt, entre el 28 de juny i el 2 de juliol.

  Finalment, fins al 9 de juliol, torn per a la senyalització horitzontal i les rematades de l'obra.

  En coordinació amb la Policia Local s'està regulant el trànsit a cada moment per a minimitzar les incomoditats als veïns, al mateix temps que es recomana utilitzar les places d'aparcament en els vials contigus i, sobretot, al carrer de Riu Palància, on hi ha una àmplia zona per a aparcar.

  Pujar