6 d’agost de 2020 6/8/20

Pavasal assumix les obres de reasfaltat de l'avinguda València

Pavasal assumix les obres de reasfaltat de l'avinguda València - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Pavasal assumix les obres de reasfaltat de l'avinguda València - (foto 2)
  Pavasal assumix les obres de reasfaltat de l'avinguda València - (foto 3)
  Pavasal assumix les obres de reasfaltat de l'avinguda València - (foto 4)

  Entre el 3 i el 7 de febrer, Pavasal està realitzant les obres de reasfaltat de l'avinguda València. Esta actuació va ser una exigència de l'Ajuntament de Puçol a l'empresa després de comprovar les deficiències que tenia l'asfaltat realitzat a mitjan desembre. S'estan executant sense cap cost per a les arques municipals i en les dates triades de comú acord entre Pavasal i Ajuntament s'ajusten a aquelles en què el temps previst permet asfaltar sense problemes de pluges.

  El dilluns es va realitzar el fresat i la neteja del paviment. Entre el dimarts i el dijous s'està duent a terme el pavimentat del vial i l'inici de les tasques de pintura. El divendres finalitzen les actuacions de pintura i s'obri al trànsit.

  Recordem que durant estos cinc dies no es pot circular des de l'inici de l'avinguda en el passeig de la Constitució fins a l'encreuament amb l'avinguda Font de Mora.

  Els itineraris alternatius per a enllaçar entre les zones est i oest del nucli urbà són el Caminàs i l'avinguda Mercé Rodoreda amb el nou pont acabat d'inaugurar.

  Per a accedir al carrer Alacant cal fer-ho per l'avinguda Mancomunitat i carrer Colón.

  Pujar