31 de maig de 2020 31/5/20

Oberts els terminis d'inscripció per als diferents tornejos i actes populars de les festes

Oberts els terminis d'inscripció per als diferents tornejos i actes populars de les festes - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Oberts els terminis d'inscripció per als diferents tornejos i actes populars de les festes - (foto 2)
  Oberts els terminis d'inscripció per als diferents tornejos i actes populars de les festes - (foto 3)
  Oberts els terminis d'inscripció per als diferents tornejos i actes populars de les festes - (foto 4)

  Del 20 al 23 d'agost estarà obert el termini per a inscriure's als tres actes que convoquen més públic en les festes populars: la nit de paelles, la cavalcada i el sopar solidari. Paral·lelament, ja està oberta la inscripció per als tornejos esportius, entre els quals es troben el de billar, bàsquet 3x3 i el parxís.

  Encara que oficialment les festes comencen el diumenge 26 d'agost amb el romiatge al Cabeçol, ja estan en marxa les inscripcions tant per als tornejos esportius com per als actes que més estirada popular tenen en aquests últims anys.

  La cavalcada, la nit de paelles i el sopar solidari són els tres esdeveniments en els quals cal inscriure's per a participar i habitualment compten amb milers de participants, per aquest motiu s'haja obert un termini d'inscripció específic per a ells: del dilluns 20 al dijous 20 d'agost, en horari matinal en el mateix Ajuntament i a les vesprades a la Casa del Bou.

  Com sempre, des de l'organització recomanen no esperar a l'últim dia per a reservar les places.

  Torneig de parxís

  Fins al 20 d'agost està obert el termini d'inscripció per al torneig de festes en el Forn Sant Pere, Bar Ca Sanchis i el Facebook Festers 2018 Puçol.

  El preu d'inscripció són 3 euros per parella que ha d'estar formada almenys per un major d'edat i un altre major de 16 anys.

  La inscripció inclou un sopar en la qual només podran participar els inscrits en el torneig i l'organització aportarà beguda i aperitius.

  Premis per a les dues parelles finalistes.

  Torneig de bàsquet 3x3

  Del 16 d'agost fins a l'1 de setembre està obert el termini d'inscripció per al torneig de festes en el Palau d’esports, en el correu basquetpuzol@gmail.com o mitja hora abans de començar la competició en el pavelló cobert.

  Els equips estaran formats per 3 jugadors i cal indicar el nom de l'equip i dels components, així com la categoria i un telèfon de contacte.

  Categories de 10 a 14 anys (equips mixtos), 14 a 18 anys (matinal), 13 a 35 anys (vesprada), més de 35 anys masculí (tarde) i més de 18 anys femení.

  Màxim 8 equips per categoria.

  Pujar