elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La nova app És Puçol: tot sobre el teu poble, en el teu mòbil i gratis

La nova app És Puçol: tot sobre el teu poble, en el teu mòbil i gratis

  Des del 23 d'agost, els veïns i turistes que vulguen gaudir de la Ruta de la Tapa Vila de Puçol disposen d'una nova aplicació amb imatges i mapes de situació de totes les tapes. Les millores en aquesta nova versió de l'app inclouen a més un nou disseny, caché per a optimitzar l'ús de dades, avisos de noves versions i diverses seccions fixes: agenda d'actes, serveis municipals, comerços locals, telèfons d'interès, horari d'autobús, enllaç a la web de turisme i rutes turístiques pel terme municipal.

  «Encara que ja teníem l'aplicació És Puçol, la veritat és que cada any l'eina es millora, sobretot a l'estiu, de cara a les festes i la Ruta de la Tapa, perquè és el moment en què més veïns la descarreguen i la utilitzen per a organitzar els seus itineraris d'actes i tapes», apunta Lola Sánchez, alcaldessa i responsable del Departament de Comunicació municipal.

  Des del 23 d'agost la versió 3.7.5 de l'app És Puçol ja es pot descarregar per a mòbils amb Android i amb iOS, n'hi ha prou amb entrar en la seua pàgina d'aplicacions i teclejar És Puçol. El pes és de només 12 megues i, si ho desitges, també la pots instal·lar en un minut des de les següents direccions:

  —Android: https://goo.gl/9sx2sg

  —iOS: https://goo.gl/rjbmff

  El nou disseny de la portada dóna prioritat a les novetats, així fins al 10 de setembre el primer que apareix és la Ruta de la Tapa (amb el nom i foto de cada tapa, així com el mapa de situació de cada local) i, davall, les seccions habituals: agenda, serveis, comerços, telèfons, autobús, turisme, rutes... Des de mitjan setembre, els actes del dia (agenda) ocuparan la part superior, de tal forma que les novetats sempre seran el primer que veja l'usuari.

  L'objectiu és que tant el veí com el visitant ocasional puguen tindre en el seu mòbil tota la informació bàsica per a moure's pel poble, anar de compres, localitzar els serveis municipals, cridar a qualsevol centre públic, estar al dia dels actes previstos en la població i conèixer les possibilitats turístiques de Puçol, tant en la zona de la platja com a la muntanya o en el casc urbà.

  «La versió 3.7.5, que és l'actualment disponible, conté un sistema de caché per a reduir l'ús de dades, a més en obrir-la la pròpia app avisa si hi ha una nova versió disponible, encara que la configuració on-fly redueix notablement el nombre d'actualitzacions necessàries», informen des del Departament de Comunicació. «Tot això amb un pes mínim, la qual cosa permet descarregar-la sense wi-fi, ja que són a penes 12 megues de consum de dades, per la qual cosa estar al dia de tot el que t'ofereix Puçol és molt fàcil i còmode».

  Pujar