elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nous horaris d'estiu en la Piscina Municipal, per a bany recreatiu i esportiu

Nous horaris d'estiu en la Piscina Municipal, per a bany recreatiu i esportiu
  • Els mesos d'estiu i la situació excepcional que deixa la pandèmia han obligat a reordenar els horaris de la Piscina Municipal

  • Com a novetat enguany, a més de bany recreatiu, els usuaris poden fer ús esportiu de la instal·lació en diferents franges horàries, de dilluns a diumenge

  • Sense necessitat de demanar cita prèvia, però amb prioritat per a les persones majors de 65 anys

MÉS FOTOS
Nous horaris d'estiu en la Piscina Municipal, per a bany recreatiu i esportiu - (foto 2)

Davant l'eliminació dels cursos de natació d'estiu i la reducció de les escoles esportives, l'horari per al bany recreatiu s'ha ampliat enguany: de dilluns a diumenge, de 10 a 20 hores.

Però a més, els usuaris poden utilitzar la piscina per a fer natació o altres activitats esportives en alguns carrers, que s'habilitaran de dilluns a diumenge, de 10.00 a 11.00 hores, de 14.30 a 15.30, de 15.30 a 16.30 i de 19.00 a 20.00 hores.

No és necessari sol·licitar cita prèvia per al bany recreatiu ni esportiu, perquè de moment no s'està superant l'aforament màxim de sis persones per carrer que s'ha establit per a garantir la seguretat dels usuaris —inferior al que marca la llei, però suficient per a oferir servei a tots els usuaris—.

Això sí: els majors de 65 anys tenen preferència a l'hora d'utilitzar els carrers habilitats per a nadar en les franges horàries indicades.

«La piscina ha ampliat els seus serveis per a cobrir les inquietuds de tot el món amb la màxima seguretat possible, tant per als usuaris que volen fer ús recreatiu, com a esportiu», assegura Fernando García, tècnic d'Esport.

Pujar