19 de gener de 2021 19/1/21

Normes per a participar en la V Marxa per la Dona

Normes per a participar en la V Marxa per la Dona - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Normes per a participar en la V Marxa per la Dona - (foto 2)
  Normes per a participar en la V Marxa per la Dona - (foto 3)
  Normes per a participar en la V Marxa per la Dona - (foto 4)

  Les inscripcions de la V Marxa per la Dona continuen obertes, i per a participar, es demana des de l'Ajuntament que es tinguen en compte una sèrie de normes que tenen com a principal objectiu garantir la seguretat dels corredors.

  La primera d'elles és que el dorsal és obligatori per a poder realitzar la marxa, i a més és nominatiu, la qual cosa significa que no és transferible d'unes persones a unes altres. «El dorsal va vinculat amb la persona que s'inscriu i l'assegurança és personal», comenta Amparo Ferrer, tècnic de Benestar Social de l'Ajuntament, «per això no són transferibles».

  L'objectiu d'esta norma és el bon funcionament de la carrera: «Mai ha passat res i, encara que no siga una marxa competitiva, ens preocupa que a algú li ocórrega qualsevol cosa i no estiga cobert», explica la responsable.

  Des de l'organització s'anima als qui desitgen participar a apuntar-se com més prompte millor, ja que «hi ha ja quasi en 1400 inscrits», assegura Ferrer, i tan sols obtindran samarreta i bossa amb regals els 1600 primers. «Hem ampliat el número en 500, ja que l'any passat només obtenien la bossa i els regals els 1100 primers», comenta la tècnic, «però en vist que moltes persones no van tindre, hem decidit ampliar-ho enguany».

  Així que, per als interessats a participar en esta marxa solidària de 5 quilòmetres, que té un preu de 5 euros i els fons dels quals es destinen íntegrament a la Fundació Incliva, han d'apuntar-se abans del 28 de febrer, per a fer-ho de manera presencial, i de l'1 de març per a realitzar la inscripció online.

  Pujar