elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'alumnat de 2n de Batxillerat de l'institut celebra la seua graduació amb cançons, ball i sentit de l'humor

L'alumnat de 2n de Batxillerat de l'institut celebra la seua graduació amb cançons, ball i sentit de l'humor
  MÉS FOTOS
  L'alumnat de 2n de Batxillerat de l'institut celebra la seua graduació amb cançons, ball i sentit de l'humor - (foto 2)
  L'alumnat de 2n de Batxillerat de l'institut celebra la seua graduació amb cançons, ball i sentit de l'humor - (foto 3)
  L'alumnat de 2n de Batxillerat de l'institut celebra la seua graduació amb cançons, ball i sentit de l'humor - (foto 4)
  L'alumnat de 2n de Batxillerat de l'institut celebra la seua graduació amb cançons, ball i sentit de l'humor - (foto 5)
  L'alumnat de 2n de Batxillerat de l'institut celebra la seua graduació amb cançons, ball i sentit de l'humor - (foto 6)
  L'alumnat de 2n de Batxillerat de l'institut celebra la seua graduació amb cançons, ball i sentit de l'humor - (foto 7)

  L'alumnat de 2n de Batxillerat de l'institut de Puçol va celebrar el seu acte de graduació la vesprada del divendres 25 de maig. El públic que va assistir a l'esdeveniment, conformat per familiars i amics, va poder gaudir d'una emotiva vetlada amb records fotogràfics, música, balls i altres actuacions. Les tutores del curs van entregar els diplomes que acreditaven haver realitzat els estudis en el centre i, per a finalitzar, el grup d'estudiants es va acomiadar amb una cançó.

  L'acte, presentat per Omaima Sanousi i Iván Clara, es va iniciar amb una projecció realitzada per Nerea Solsona en la qual es recopilaven fotografies i vídeos de l'alumnat que es graduava en el seu pas pels diferents cursos i activitats de l'institut. A continuació, Melissa Ionoi i Elena Puchades van llegir un discurs d'introducció a l'esdeveniment.

  Violeta D'Opazo, amb la seua veu com a instrument i acompanyada al piano de Neus Muñoz, va obrir el torn d'espectacles amb la interpretació de la cançó lírica Lascia Ch'io Pianga. Després, Alberto Martí, Javier García i Mario Altozano van ballar una mescla de cançons amb una coreografia plena d'humor.

  Sandra Mejías, Bianca Dumitrescu, Paula Murria i Raúl Cuerda van representar i van ballar amb soltesa un fragment de la pel·lícula La llamada. Després, Javier García i Mario Altozano van escenificar un concurs amb les frases més populars dels professors després de realitzar un divertit monòleg. Posteriorment, Raúl Cuerda i Fany Alegre van cantar i van marxar per l'escenari al ritme de Lo malo.

  En acabar les actuacions, es van llegir els discursos de comiat. Claudia Amigó i Irene Romero van intervenir de part de l'alumnat, Merche Esteve en representació de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes i Pilar Millán com a directora de l'institut. En les seues paraules, es va fer referència a l'aprés durant l'estada en l'institut, els moments compartits i la incertesa que produïx el futur. No obstant això, també es va al·ludir a la seguretat de superar els reptes del demà gràcies a la formació rebuda en l'àmbit acadèmic i personal en el seu pas pel centre.

  Les tutores de 2n de Batxillerat, Cèlia Ripoll i Flor Borja, van entregar als seus alumnes els diplomes que acreditaven haver cursat estos estudis. Finalment, i després de les fotos de rigor en grup, l'alumnat va interpretar una cançó amb la música de Camina, d'Operación Triunfo, i una lletra original repleta de referències al final dels seus estudis en l'institut.

  Pujar