elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El 2 d'abril, torna el Gran Fons Vila de Puçol després de tres anys d'absència

El 2 d'abril, torna el Gran Fons Vila de Puçol després de tres anys d'absència
  MÉS FOTOS
  El 2 d'abril, torna el Gran Fons Vila de Puçol després de tres anys d'absència - (foto 2)

  Han passat 3 anys des que el Gran Fons Vila de Puçol disputara la seua última edició. El dissabte 2 d'abril, a les 17.30 hores, torna a recórrer els carrers, l'horta i la platja la prova de 15 quilòmetres que obri el Circuit Caixa Popular de l'Horta Nord, organitzada pel Club Atletisme Puçol en col·laboració amb l'Ajuntament de la població.

  La notícia és precisament el retorn: des de 2019 no se celebrava esta prova atlètica les inscripcions de la qual, a 12 euros, ja estan obertes en www.cronorunner.com.

  Els altres elements de la prova es mantenen fidels a les últimes edicions, que tan bé havien funcionat: primer dissabte d'abril, a les 17.30 hores, 15 quilòmetres molt plans i ràpids, eixida de l'avinguda Font de Mora i recorregut per diferents carrers de Puçol, l'horta, el passeig marítim, la vereda Mangraners i novament el nucli urbà, fins arribar a la meta en el mateix lloc de l'eixida.

  «L'altra novetat que tenim és que hem canviat de president, ara és José Luis Pérez Bayarri», explica Pepa Claramunt, secretària del Club Atletisme Puçol, organitzador de la prova. «Per a nosaltres és un orgull, perquè el nostre president acaba de proclamar-se campió autonòmic màster en triple salt i tercer classificat en el Campionat d'Espanya en pista coberta, en la disciplina de salt de longitud».

  Com és habitual l'organització entrega a cada participant una bossa del corredor que inclou beguda, aliments i detalls dels patrocinadors. Una borsa en la qual es posa especial èmfasi, com en l'existència de dutxes i una taquilla per a guardar els utensilis personals mentre corren.

  «Són detalls que sempre cuidem, perquè som corredors i sabem com ens agrada que ens porten quan anem a correr a altres poblacions», continua Pepa.

  I ja que parlem del tracte, per primera vegada el Gran Fons comptarà amb un punt violenta per a assessorar sobre qualsevol tema vinculat a la violència de gènere: «Mai hem tingut problemes fins ara, però millor tindre la informació a mà, perquè puguen sol·licitar-la no sols corredors, també el públic», finalitza la secretària del club.

  Pujar