elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cancel·len els festejos taurins de Puçol després de la mort d'un aficionat empitonat per un bou

Cancel·len els festejos taurins de Puçol després de la mort d'un aficionat empitonat per un bou

    La Penya taurina El Barri de Puçol ha decidit cancel·lar tots els festejos taurins que tenia previstos després de la mort d'un dels seus afeccionats més volguts, Amadeo, degut al primer dels bous que es va soltar en la vesprada del passat dissabte. L'animal va acabar amb la vida de l'aficionat després d'assestar-li una banyada en la femoral a més de provocar-li forts colps en vèrtebres i en el crani.

    El mort, de 46 anys d'edat, va ser traslladat d'urgència a l'Hospital Clínic de València, on poc es va poder fer per salvar-li la vida i va morir en la matinada del diumenge. En un primer moment la víctima va ser traslladada fins a Sagunt, on va rebre els primers auxilis, malgrat açò, va morir hores després conseqüència de les greus ferides que li va causar l'animal.

    L'afició del mort pel món taurí, així com pels cavalls, era ben coneguda en el municipi de Puçol, on varis dels seus veïns coincidixen a destacar estos dies el volgut que era entre tots ells. Ara, després dels fets, la majoria d'actes previstos han sigut cancel·lats. A més, hui dilluns a les 17:30h està previst que se celebre una Missa Exequial en memòria d'Amadeo Alonso, que deixa una vídua i dos fills menors d'edat.

    En un missatge que s'ha fet viral en les xarxes socials del municipi, el rector del municipi va anunciar la missa. Així mateix, diversos representants municipals de PSPV, Compromís i del Partit Popular, han lamentat la seua pèrdua i han transmès les seues condolences a la família.

    Pujar