22 de gener de 2021 22/1/21

El campus d'estiu de bàsquet supera les inscripcions del curs anterior

El campus d'estiu de bàsquet supera les inscripcions del curs anterior - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El campus d'estiu de bàsquet supera les inscripcions del curs anterior - (foto 2)
  El campus d'estiu de bàsquet supera les inscripcions del curs anterior - (foto 3)

  Com tots els anys, juliol és el mes on més xiquets i xiquetes es poden trobar en el poliesportiu de Puçol. Una de les raons és el campus d'estiu de bàsquet, que compta amb la participació de 45 alumnes.

  El coordinador del campus, Ángel Casanova, va comentar «ara són 45 alumnes, però va in crescendo», superant el nombre d'esportistes inscrits l'anterior any. Això es deu a la possibilitat que donen als joves de poder apuntar-se de forma setmanal. Actualment, compten amb xiquets de entre 7 i 16 anys, organitzats en tres grups. Els alumnes acudeixen a les instal·lacions esportives de 9 del matí fins a les 13 del migdia, des del dia 25 de juny que es va començar el campus, fins al 27 de juliol que es dóna per finalitzat el curs d'estiu.

  El campus, organitzat pel club de bàsquet de Puçol, compta amb tres monitors, un d'ells titulat tècnic esportiu superior i dos tècnics esportius, monitors d'activitats aquàtiques i socorristes. Realitzen activitats com zumba, coordinació, preparació física, exercicis lúdics, però sobretot activitats que giren entorn del bàsquet i, a causa de la calor, jocs en la piscina.

  Pujar