elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

CaixaBank i la Fundació “la Caixa” col·laboren amb l'Ajuntament de Puçol per a combatre la pobresa que deixa la pandèmia

CaixaBank i la Fundació “la Caixa” col·laboren amb l'Ajuntament de Puçol per a combatre la pobresa que deixa la pandèmia
  MÉS FOTOS
  CaixaBank i la Fundació “la Caixa” col·laboren amb l'Ajuntament de Puçol per a combatre la pobresa que deixa la pandèmia - (foto 2)
  CaixaBank i la Fundació “la Caixa” col·laboren amb l'Ajuntament de Puçol per a combatre la pobresa que deixa la pandèmia - (foto 3)

  CaixaBank i la Fundació “la Caixa” han realitzat una donació econòmica a l'Ajuntament de Puçol per a combatre la pobresa en la localitat, especialment després del pas de la pandèmia. Esta ajuda es dirigeix al Fons d'Emergències Socials i se suma al suport que l'entitat ha oferit al municipi durant els últims anys, incloent la crisi soci-sanitària de la Covid-19, quan va facilitar material tèxtil per a la fabricació de màscares a Puçol.

  Amb l'objectiu de fer front a la crisi soci-econòmica que ha portat la pandèmia de Covid-19, CaixaBank i la Fundació “la Caixa” han realitzat una donació econòmica a l'Ajuntament de Puçol, ajuda que es destina al Fons d'Emergències Socials per a donar resposta a les necessitats dels ciutadans més afectats per la crisi.

  «Estem molt agraïts amb CaixaBank i a la Fundació “la Caixa”, per esta ajuda, i per les quals hem rebut durant els últims anys», destaca Paz Carceller, alcaldessa de Puçol.

  I és que, l'entitat financera, a través de la Fundació “la Caixa”, ja havia col·laborat amb l'Ajuntament en diferents ocasions, com en 2019, quan va realitzar una altra donació al fons d'emergències de la localitat. I també durant els mesos de confinament, mitjançant la donació de material tèxtil per a l'elaboració de màscares.

  «Quan es va declarar l'estat d'alarma vam voler veure com podíem col·laborar per a afrontar la crisi soci-sanitària en la localitat», comentan els representants de l'entitat en Puçol, «i ara l'objectiu és combatre la pobresa i tractar d'ajudar als ciutadans que més ho necessiten».

  I també han canviat els perfils que requereixen ajuda, segons el regidor de Benestar Social, José María Esteve: «Amb això busquem cobrir les necessitats econòmiques dels ciutadans en situació o risc de pobresa, però sense estigmatitzar a les persones que reben l'ajuda».

  La Fundació “la Caixa” i CaixaBank fan costat a col·lectius vulnerables de la Comunitat Valenciana

  CaixaBank, a través de la seua Acció Social i en col·laboració amb la Fundació “la Caixa”, desenvolupa diferents accions de suport als col·lectius més desfavorits de la Comunitat Valenciana. Les col·laboracions se centren principalment en accions d'ajuda a persones sense llar, famílies amb escassos recursos econòmics i amb el col·lectiu de persones majors.

  Gràcies a la seua capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seua labor social, detectant necessitats d'entitats socials locals i canalitzant una part de la seua Obra Social. La col·laboració entre totes dues institucions fa possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries puguen accedir a ajudes econòmiques per a traure endavant els seus projectes.

  Pujar