1 d’abril de 2020 1/4/20

Presentades les finals de l’AON d’Escala i Corda en la Pobla de Vallbona

Presentades les finals de l’AON d’Escala i Corda en la Pobla de Vallbona - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Presentades les finals de l’AON d’Escala i Corda en la Pobla de Vallbona - (foto 2)
  Presentades les finals de l’AON d’Escala i Corda en la Pobla de Vallbona - (foto 3)

  Dimecres es presentaren en l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona les finals de la 22ª edició del Campionat Autonòmic d'Escala i Corda, trofeu Diputació de Valencia, gran premi AON, que es disputaran el pròxim cap de setmana.

  Amb la presencia dels equips finalistes, així com de les autoritats pertinents, el vicepresident de la FPV Santi Navarro va declarar: “per a la FPV és un orgull veure que aquesta campionat està creixent, enguany per primera volta amb dues categories juvenils i altra femenina. El recolzament d'AON li ha donat un plus de qualitat al campionat." Per la seua banda, el president de la FPV, José Daniel Sanjuán, va posar el valor el treball que està desenvolupant el vicepresident Navarro per a potenciar la modalitat. També va voler agrair a l'ajuntament de la Pobla la seua col.laboració amb les finals, i a l’empresa AON per esponsoritzar el trofeu.

  Iris Marco, regidora de la Pobla de Vallbona, va fer referència a l'aposta ferma de l'ajuntament per la promoció del nostre esport, com la col.laboració amb la FPV, el suport al club i escoles municals de pilota, o la reforma del trinquet municipal. L'alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent García, va apuntar que ja treballen en una nova fase d'obres al trinquet. "Esperem que siga un trinquet que  estiga adequat per als espectadors i pilotaris del segle XXI". També va desitjar el millor als jugadors i jugadores en les finals que tindran lloc dissabte i diumenge.

  Per a finalitzar, Rafael González, director de Levante Affinity Aon, empresa líder mundial de serveis de solucions de risc, jubilació i salut, va mostrar la seua satisfacció per que l’Autonòmic d'Escala i Corda portara el nom d'AON, "almenys esperem estar altres tres anys més per a poder consolidar la nostra presència".

  Programa finals, trinquet de la Pobla de Vallbona:

  Dissabte 29 de febrer de 202016:00 hores - Segona

  Onda A / Murla
  17:30 hores - Tercera

  La Vila Joiosa / AF Arquitec. Riba-roja E

  Diumenge 1 de març de 20209:00 hores - Juvenils B

  Torrent F / Mes Pilota Vlc. D
  10:45 hores - Primera

  Alfara Baronia / Odontica Riba-roja A
  12:30 hores - Quarta B

  Torrent E / Tapiz. Calse Moixent B
  16:00 hores - Juvenils A

  Delifret-Magber Petrer B / AF Arquitec. Riba-roja H
  17:00 hores - Quarta A

  Xabia / Industa Moncada C
  18:30 hores - Femenina

  Massamagrell / Algimia d'Alfara

  Pujar