elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Orquestra de corda de la Agrupació Filharmònica Borrianenca oferirà un concert a la Pobla de Vallbona al maig

L'Orquestra de corda de la Agrupació Filharmònica Borrianenca oferirà un concert a la Pobla de Vallbona al maig
  • L'espectacle tindrà lloc el dissabte 11 a les 19h a la Casa de la Cultura amb entrada gratuïta

La música burrianense viatjarà fins a la província de València per a oferir un concert gratuït. La Casa de la Cultura de La Pobla de Vallbona acollirà el recital de l'Orquestra de corda de l'Agrupació Filharmònica Borrianenca dissabte que ve 11 de maig a les 19 h.

El concert estarà dirigit per Víctor Yusà, professor de violí del Departament d'Entenimentada Conservatori Elemental de Música Abel Mus del Centre Municipal dels Arts de Borriana. En ell participaran entorn a 30 músics components de la secció de l'orquestra de corda.

Els assistents podran gaudir de la interpretació d'un programa d'orquestra de corda que combina autors clàssics com Franz Liszt o Gustav Mahler, amb compositors més contemporanis. El concert serà oferit per una típica formació de corda en la qual participen violins, violes, chelos i contrabaixos i tindrà una duració d'aproximadament una hora.

Una vegada més, l'Agrupació Filharmònica Borrianenca mostra el seu talent en els escenaris, en aquest cas fora de nostra província.

Com a tradició, l'Agrupació musical de Borriana cada any ix de la seua població per a mostrar el treball que fan, ja que la majoria dels concerts que realitzen són a Borriana. Segons el director de l'orquestra Víctor Yusà, la seua agrupació és única: “no és normal tindre una agrupació musical com l'orquestra molt nombrosa, per això eixim de Borriana a mostrar el nostre treball a altres poblacions i que també el puguen gaudir”.

De la mateixa manera, Yusà assegura que viatjant amb la seua música a altres localitats l'agrupació afronta altres reptes com és el d'eixir de la seua zona de confort i, d'aquesta manera, els mateixos músics tenen l'oportunitat de conéixer altres teatres.

En aquesta ocasió, l'agrupació oferirà el concert a La Pobla de Vallbona, localitat de procedència del mateix director d'aquesta. “Em fa molta il·lusió poder portar el treball que fa l'Agrupació Filharmònica Borrianenca al meu poble, a la meua gent i als meus veïns”, manifesta Yusà.

Pujar