1 d’abril de 2020 1/4/20

Alfara de la Baronia campió de l'Autonòmic d'escala i corda

Alfara de la Baronia campió de l'Autonòmic d'escala i corda - (foto 1)
  • La formació de la Baronia guanya el seu tercer títol en la màxima categoria del Trofeu Diputació de València, 2017, 2019 i 2020

MÉS FOTOS
Alfara de la Baronia campió de l'Autonòmic d'escala i corda - (foto 2)
Alfara de la Baronia campió de l'Autonòmic d'escala i corda - (foto 3)

El trinquet de la Pobla de Vallbona ha gaudit aquest diumenge de la segona jornada de finals del XXII Autonòmic d'escala i corda, Trofeu Diputació de València Gran Premi Aon. En la gran final s'han enfrontat els equips d'Alfara de la Baronia i Riba-Roja, les dues millors formacions d'aquesta temporada. El gran favorit l'equip de la Baronia ha imposat un fort ritme des del primer joc i ha guanyat jocs tant al dau com a del rest, marcant distàncies que han sigut insalvables. Jesús Saiz, Àlex Alandes, David Lostado i Raúl, com a feridor han sigut un mur infranquejable per a l'equip de Riba-roja que ha jugat amb Pablo Linares, Josep Fortuño i Mario Casades. Els jugadors del Camp de Túria ho han intentat i han jugat bé però la velocitat de pegada dels seus rivals ha sigut fonamental. El resultat final ha sigut 60 a 25. Han entregat els trofeus i medalles als finalistes el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Santi Navarro, la regidora d'esports de la Pobla de Vallbona, Iris Marco, la regidora de Riba-roja, Teresa Pozuelo.

En la final juvenil B ha guanyat l'equip de Torrent per 50 a 10 a l'equip de Més Pilota València. En l'equip de l'Horta Sud ha jugat Jorge, Pablo i Antonio mentre que l'equip de la capital ha jugat Pablo, Mario, Diego, Marc i Sergio. Ha destacat en la final Jorge Ruiz per les seues bones accions en el transcurs de la final. En la final de quarta B s'han enfrontat els equips de Moixent B que ja jugat amb Abel, Rubén, Enrique i Paco Bas davant l'equip de Torrent E que ha jugat amb Samuel, Laso, Raúl i Nacho guanyant l'equip de la Costera per 60 a 15, en una altra final on han destacat els jugadors més joves, Abel i Rubén. Han entregat les medalles i trofeus l'alcalde de la Pobla Vallbona, Josep Vicent García i el vicepresident de la modalitat d'escala i corda, Santi Navarro en una gran matinal on els joves s'han imposat als veterans.

Pujar