9 d’agost de 2020 9/8/20

Sales critica "la deixadesa dels edils d'Urbanisme i Esports"

Sales critica "la deixadesa dels edils d'Urbanisme i Esports" - (foto 1)
  • El portaveu de Cs a Petrer denuncia “les pèssimes condicions laborals en les quals estan els treballadors de les piscines d'estiu”

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Petrer, Víctor Sales, ha criticat “la deixadesa dels edils d'Urbanisme i Esports” i ha demanat “que s'apliquen ja perquè s'han acabat els cent dies de cortesia”. Així ha reaccionat després de confirmar “les pèssimes condicions laborals en les quals estan els treballadors de les piscines d'estiu”.

L'edil ha confirmat que “la plantilla de les piscines no compta amb EPI, no té guants, ni màscares, ni calçat apropiat, és a dir, l'Ajuntament no estan vigilant que l'empresa adjudicatària complisca amb la condicions laborals”.

El portaveu de Cs ha informat a més de que “el dilluns reclamem a la regidora d'Esports el canvi de cadires als conserges de les piscines d'estiu per un mobiliari més adequat per al servei professional que desenvolupen. No és de rebut que estiguen tot el dia asseguts en cadires de plàstic de publicitat de cervesa”. Segons ha relatat, “la resposta ha sigut posar una altra cadira de plàstic encara que, això sí, és blanca i sense publicitat”.

Sales considera que aquest fet “és una falta de respecte” i ha denunciat "que aquests dos regidors riuen no solament de l'oposició, també dels treballadors de les instal·lacions d'Esports, per això hem donat per finalitzat el període de gràcia de 100 dies”.

El portaveu de Cs ha mostrat la seua indignació “davant la passivitat i ocultisme” de la regidora d'Esports, Patricia Martínez, com de l'edil d'Urbanisme, Fernando Portillo. “És vergonyós que ens hàgem d'assabentar que no es va fer el skate park per problemes de projecte i que al setembre caldrà començar de nou des de zero”, ha lamentat, i ha criticat que “ningú l'haja comunicat; ens hem d'assabentar d'aquesta paràlisi perquè ho hem observat en passar per la zona”. Segons l'edil de Cs, “semblava que havien començat amb un altre tarannà però ara comprovem que no”.

Pujar