21 de gener de 2021 21/1/21

Reflexió creativa al voltant del Marroc

Reflexió creativa al voltant del Marroc - (foto 1)

  Esta nit a les 20 hores s’inaugura “Carnet Voyage”, una exposició d’art a la Casa Municipal de Cultura de Pedreguer que reflexiona sobre el Marroc després d’un viatge creatiu dels artistes a la zona més desèrtica de Errachidía.

  Quatre artistes, Mónica Gómez Candela, Ana Medina, Juan Pablo Signes i Josep Ginestar presenten una exposició conjunta de fotografies, vídeos, escultures i pintures dedicades al viatge de treball que van tindre el passat octubre al Marroc.

  El vídeo documental que es projectarà a la part central de la sala està basat en un treball de neteja del desert que es va realitzar a les dunes de Hassilabied. En ell, les protagonistes arrepleguen plàstics del paratge natural a la volta que reciten la “Declaració Universal dels Drets de la Mare Terra”.

  Esta és la primera vegada que Ginestar exposa a la nostra comarca després de més de 6 anys en els que ha estat treballant en exposicions arreu del mon. El conegut artista de la Marina Alta treballa des de fa anys temàtiques relacionades amb el mon àrab i Marroc és la seua segona casa, on coopera habitualment amb la ong Altair Cooperación Internacional, realitzant accions en una o dos campanyes anuals al país.

  Mónica Gómez Candela és una experimentada ceramista segoviana que presenta la seua pròpia visió i preocupació pel mon femení en les seues obres d’art. Ana Medina és una artista neoyorkina que ens presenta en la exposició un treball tèxtil al voltant del paisatge i la presencia de l’home en la natura. Juan Pablo Signes, que va presentar el passat febrer les seues últimes creacions a la mateixa sala, ha treballat a partir de la pintura i la fotografia per mostrar una vegada més un diàleg interior.

  L’exposició es pot visitar de dilluns a divendres de 09.00 a 22.00 i dissabtes de 09.00 a 14.00 hores, fins l’11 de maig.

  Pujar