6 d’agost de 2020 6/8/20

Ciutadans li insistirà al Govern perquè informe sobre l'homologació de les mampares dels vehicles policials i les ITV

Ciutadans li insistirà al Govern perquè informe sobre l'homologació de les mampares dels vehicles policials i les ITV - (foto 1)

  El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Petrer, Víctor Sales, ha mostrat la seua indignació davant el que el considera "un clar cas d'ocultació d'informació. Pese a ser reclamada fa dos mesos al regidor de Policia, el socialista Fernando Portillo, encara no he rebut les dades que confirmen que tots els vehicles de la Policia Local tenen mampares homologades i han passat la ITV”. L'edil de Cs ha anunciat que "no desistiré en la meua obstinació, tornarà a demanar informació a la qual tinc dret a través de tots els canals al meu abast com *mienbro de la Corporació".

  Sales ha qüestionat "com pot ser que el regidor de Policia mantinga aquesta actitud mentre assegura que no ha eixit cap vehicle policial a patrullar sense ITV. Demostre-ho llavors amb proves".

  El portaveu de Cs ha explicat que fa dos mesos va sol·licitar documentació "que acredite tant l'homologació de les mampares dels vehicles policials, que segons l'alcaldessa estava en ordre, com que cap vehicle policial havia patrullat sense ITV, però esperant”.

  Sales li ha recordat a Fernando Portillo que “tinc dret a la informació com a càrrec públic i si la informació sol·licitada no existeix que m'ho diga també". El portaveu de Ciutadans ha mantingut que “això és una altra mostra més que transparència 0. Oculten informació ja no a l'oposició, també al poble de Petrer. Els seus veïns tenen dret a saber en quina situació es troben els vehicles de la Policia Local”.

  Víctor Sales ha expressat el seu desig que “aquesta vegada em facen arribar la documentació sol·licitada sobre la base de la Llei de Bon Govern i Transparència i al Reglament Orgànic d'aquest Ajuntament”.

  Pujar